News

Record Keeper recreates Final Fantasy VII opening

by September 25, 2017 0 comments

Final Fantasy Record Keeper, a mobile game for iOS and Android, has remade Final Fantasy VII’s opening in its 2D pixel art style.

The free-to-play game, which has over 10 million downloads, features elements from across the Final Fantasy series. The Opening ~ Bombing Mission sequence, which you can see below, was revealed at the Tokyo Game Show (TGS) over the weekend.

Further information is available in Japanese at AppBank. The game itself can be downloaded from the App Store and Google Play.

Thanks to our community member ultima espio for finding the video.

No comments yet

  1. István
    #1 István 6 January, 2018, 00:02

    Tiszteletem!
    Már sok ideje kedvelem a final fantasy világát. Köszönöm szépen hogy részese lehettem, és hogy ilyen remek játékokkal csaphattam agyon az életem ráérős perceit. De! Sajnos ff10 után nem találom helyem benne. Az ff10 után nem nevezném final fantasynak a tételt, nem azt kapják a rajongók amit szeretnek benne. Nem értem miért határolódtak el mindattólt amit idáig fel lett építve. Egészen le vagyok törve attól amit tapasztalok az új és újjabb részeknél. a régi harcrendszer hiányzik. Ezzel a hozzá állásal elvesztenek egy régi rajongót és gyanítom nem én leszek az utolsó ezzel a véleménnyel. 🙁

    Reply to this comment

<